BZNR forum
BZNR

Uslovi registracije

Poruke poslate na ovom forumu iskazuju stavove i opredeljenja njihovih autora, nikako administratora, urednika ili webmastera (osim, naravno, poruka poslatih lično od ovih ljudi) i od sada se obavezujete sledećim uslovima.

Slažete se da ne šaljete nikakve pogrdne, nepristojne, vulgarne, klevetničke, preteće, seksualno-orjentisane poruke ili bilo kakav materijal koji može narušiti bilo koje od korisničkih pravila. Postupajući drugačije, možete biti odmah i trajno isključeni ( Vaš internet provajder može biti obavešten ). IP adrese svih korisnika su sačuvane za slučaj da im je potrebna pomoć kao i za slučaj nepridržavanja ovih uslova. Slažete se da webmaster, administrator i urednici ovog foruma imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba ako to smatraju potrebnim. Kao korisnik slažete se sa svim informacijama koje ste prethodno uneli i da će iste biti sačuvane u bazi podataka. Prihvatate da ove informacije ne budu objavljene ni jednom trećem licu bez Vašeg dopuštenja webmasteru, administratoru i urednicima, ali da se oni ne mogu držati odgovornim za bilo koji od eventualnih hakerskih napada koji bi potencijalno ugrozili te podatke.

Ovaj forum koristi cookies da bi sačuvao informacije na Vašem kompjuteru. Cookies fajlovi ne sadrže ni jednu od ličnih informacija koju ste uneli, već služe samo za jednostavniji rad sa korisnicima foruma. Email adresa se koristi samo za potvrdu vaših podataka registracije i šifre.

Klikom na dugme za registraciju ispod, potvrđujete da ste upoznati sa uslovima i obavezujete se da ih poštujete.Sva vremena su GMT + 2 sata