BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  Savetovanje, 8.maj 2012. god.- TEHPRO Bgd

galamic
Poslao: Ned Maj 06, 2012 13:19 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 17 Avg 2008 Poruke: 1572 Lokacija: Beograd
Poruka: Slobodanka Radojević, 10. aprila 2012, godine

Dragi Forumaši,

Kako među vama postoji veliko interesovanje da posetite savetovanja i seminare koje organizuje TEHPRO d.o.o. odlučili smo da vam izađemo u susret i omogućimo dodatnu pogodnost:

SVIM ČLANOVIMA OVOG FORUMA TEHPRO D.O.O. ODOBRAVA POPUST U IZNOSU 20% NA CENU KOTIZACIJE ZA SAVETOVANJA I SEMINARE KOJE ORGANIZUJE.

Ovaj popust će se primenjivati već od danas, a odnosi se na prvo naredno savetovanje: AKTUELNI PROBLEMI BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU U SRBIJI Beograd, 8. maj 2012. godine, od 08:30, Hotel CONTINENTAL (sala Mediteran-Adriatic), Tema: Problemi praktične primene propisa u oblasti bezbednost i zdravlja na radu i predlozi za njihovu izmenu i dopunu (detalji dati u temi: "SAVETOVANJE, 8. maj 2012. Hotel Continental, Beograd")

Kako stičete pravo na popust?
Dovoljno je da pošaljete mail na adresu vesna.papak@tehpro.rs
U mailu navedite ime i prezime, korisničko ime na foruma (obavezno, jer je to osnov za odobravanje popusta), firmu u kojoj radite i kontakt telefon. Naša ljubazna koleginica će Vas kontaktirati u vezi dalje procedure.

Još jednom napominjem da ova pogodnost važi samo za registrovane članove foruma, ne i goste na forumu. Ako želite da iskoristite pogodnost koju dajemo potrebno je da se registrujete kao član, ako to do sada niste učinili.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu