BZNR Forum Index
Author Message

<  Druga pitanja ZOP  ~  Organi drzavne uprave i subjekti ZOP - problemi !!!?

galamic
Posted: Sat Sep 01, 2012 17:34 Reply with quote
Joined: 17 Aug 2008 Posts: 1572 Location: Beograd
Tanjug, 01.09.2012 16:21

Izgoreo muškarac, požar na desetak lokacija

BEOGRAD - Jedan muškarac izgoreo je danas u selu Rakova kod Èaèka, kada je u njegovom voænjaku izbio požar, rekao je Tanjugu naèelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Mariæ.

Sa kosovske strane prema naselju Merdare u opštini Kuršumlija širi se požar dužine preko deset kilometara, rekao je danas Tanjugu Ðorðe Babiæ iz Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije i istakao da su u Srbiji trenutno na desetak lokacija veæi i manji požari.

Požari kod Surdulice i u selu Vuèkovica u opštini Luèani ugašeni su, a povreðenih nije bilo, kazao je Tanjugu naèelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Mariæ.

Mariæ je sinoæ izjavio Tanjugu da su vatrogasci zaustavili požar iznad Oštrelja na Tari, tako da naselja nisu ugrožena i ne planira se evakuacija seoskog stanovništva.

Požar koji je sinoæ izbio u ataru sela Rgaje kod Prokuplja još uvek nije lokalizovan a vatrogasno spasilaèke jedinice i pripadnici vojske Srbije nastavljaju borbu sa vatrenom stihijom, izjavio je Tanjugu naèelnik Sektora za vanredne situacije na podruèju Toplièkog okruga Srðan Mitroviæ.

Ruski avion za gašenje požara "Berijev", koji je jutros iz Rusije upuæen za Srbiju, sleteo je pre podneva na niški aerodrom "Konstantin Veliki".

U tri sela na podruèiju opštine Prokuplje izbili su požari u kojima gori nekoliko hektara livada, hrastove i borove šume, a u požaru je izgorela i jedna kuæa, Izjavio je Tanjugu šef šumske uprave u Prokuplju Stojan Bjeliæ.
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 4 of 4
Goto page Previous  1, 2, 3, 4
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum