BZNR forum
Autor Poruka

<  Važni datumi i dešavanja  ~  SVETSKI DAN HRANE

Jovan Hadži-Perić
Poslao: Uto Okt 16, 2012 09:09 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 25 Sep 2012 Poruke: 477
Tanjug | 16. 10. 2012

Danas se obeležava Svetski dan hrane i tim povodom kompanija ''Idea'' organizovala je razne pogodnosti za potrošače, a Merkator - S humanitarnu akciju ''Korpa solidarnosti''.

U periodu od 16. do 21. oktobra, u prodavnici ''Idea ekstra'', u Ulici Omladinskih brigada 100 u Beogradu, nutricionista će svakog dana od 10 do 14, odnosno od 16 do 20 sati, davati potrošačima besplatne savete o zdravlju i pravilnim navikama u ishrani.

Merkator - S u saradnji sa Crvenim krstom Srbije organizuje humanitarnu akciju ''Korpa solidarnosti'' u objektima Merkator Centra u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, kao i u Roda Centrima u Kragujevcu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Somboru i Čačku.

Cilj akcije je da se skrene pažnja potrošačima na socijalno najugroženije građane u njihovim gradovima i da kupovinom nekog od artikala iz grupe osnovnih životnih namirnica, kao što su brašno, šećer, ulje, testenina, pirinač ili pasulj, pokažu svoju solidarnost sa najugroženijima.

Prikljupljeni proizvodi će u saradnji sa Crvenim krstom biti podeljeni porodicama u gradovima u kojima su i objekti Merkator-S, gde su potrošači imali priliku da pokažu svoju humanost i solidarnost.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/347960/Besplatni-saveti-o-zdravlju-i-solidarnost-sa-najugrozenijima-na-Svetski-dan-hrane
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email
ZJZ
Poslao: Uto Okt 16, 2012 15:19 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 23 Mar 2011 Poruke: 97
Na Fakultetu zaštite na radu u Nišu organizuje se XXIII Nacionalna i IV međunarodna konferencija "Buka i vibracije", od 17. do 19. oktobra 2012.
Samo da podsetim da stručni skup ima veliku tradiciju i da se održava svake druge godine.
Više informacija na sajtu fakulteta www.znrfak.ni.ac.rs
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu