BZNR Forum Index
Author Message

<  Važni datumi i dešavanja  ~  SVETSKI DAN HRANE

Jovan Hadži-Perić
Posted: Tue Oct 16, 2012 09:09 Reply with quote
Joined: 25 Sep 2012 Posts: 477
Tanjug | 16. 10. 2012

Danas se obeležava Svetski dan hrane i tim povodom kompanija ''Idea'' organizovala je razne pogodnosti za potrošače, a Merkator - S humanitarnu akciju ''Korpa solidarnosti''.

U periodu od 16. do 21. oktobra, u prodavnici ''Idea ekstra'', u Ulici Omladinskih brigada 100 u Beogradu, nutricionista će svakog dana od 10 do 14, odnosno od 16 do 20 sati, davati potrošačima besplatne savete o zdravlju i pravilnim navikama u ishrani.

Merkator - S u saradnji sa Crvenim krstom Srbije organizuje humanitarnu akciju ''Korpa solidarnosti'' u objektima Merkator Centra u Beogradu, Nišu i Novom Sadu, kao i u Roda Centrima u Kragujevcu, Šapcu, Sremskoj Mitrovici, Somboru i Čačku.

Cilj akcije je da se skrene pažnja potrošačima na socijalno najugroženije građane u njihovim gradovima i da kupovinom nekog od artikala iz grupe osnovnih životnih namirnica, kao što su brašno, šećer, ulje, testenina, pirinač ili pasulj, pokažu svoju solidarnost sa najugroženijima.

Prikljupljeni proizvodi će u saradnji sa Crvenim krstom biti podeljeni porodicama u gradovima u kojima su i objekti Merkator-S, gde su potrošači imali priliku da pokažu svoju humanost i solidarnost.

http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/347960/Besplatni-saveti-o-zdravlju-i-solidarnost-sa-najugrozenijima-na-Svetski-dan-hrane
View user's profile Send private message Send e-mail
ZJZ
Posted: Tue Oct 16, 2012 15:19 Reply with quote
Joined: 23 Mar 2011 Posts: 98
Na Fakultetu zaštite na radu u Nišu organizuje se XXIII Nacionalna i IV međunarodna konferencija "Buka i vibracije", od 17. do 19. oktobra 2012.
Samo da podsetim da stručni skup ima veliku tradiciju i da se održava svake druge godine.
Više informacija na sajtu fakulteta www.znrfak.ni.ac.rs
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum