BZNR Forum Index
Author Message

<  Važni datumi i dešavanja  ~  SAJAM ZIMSKE OPREME I TURIZMA NA BEOGRADSKOM SAJMU

Jovan Hadži-Perić
Posted: Mon Dec 03, 2012 14:16 Reply with quote
Joined: 25 Sep 2012 Posts: 477
БЕОГРАД- Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације „Експо зим 2012″, биће одржан на Београдском сајму, од 6. до 9. децембра.На сајму, којим традиционално почиње зимска спортска туристичка сезона, представиће се највећи домаћи и инострани произвођачи и увозници зимске спортске опреме, ски центри, агенције и најатрактивније домаће и иностране туристичке дестинације.

Посетиоци сајма моћи ће да купе нову, размене или сервисирају половну спортску опрему и да на једном месту погледају понуду најпознатијих туристичких агенција за предстојећу зиму, Новогодишње и Божићне празнике.
Ове године на сајму ЕXПО – ЗИМ ће се званично представити 10 највећих словеначких ски центара, туристичкаорганизација Марибора, хотел „Фалкенштајнер“ са Старе Планине, туристичка организација Источно Сарајево са презентацијом најбољих хотела Јахорине и експонатом новог шестоседа који долази директно из Италије
Посетиоци ће моћи купе ски пас за наше ски центре са попустом од 10 одсто, њатрактивније туристичке аранжмане са попустом од 15, најновије моделе скија, везова, санки, ципела и друге зимске спортске опреме са попустом 10 – 40 одсто.

Биће представљена скијашка, планинарска, фитнес и камп опрема најпознатијих светских произвођача, најновији модели скија, сноу бордова, ципела, везова, санки, комбинезона, рукавица, капа, наочара.
Аутомобилска индустрија ће представити најновије моделе четвороточкаша, гусеничара, скутера, моторних санки и најновији програм пратеће зимске аутомобилске опреме, зимске гуме, ланце за снег, носаче скија.

На Сајму ће бити изложене и најмодерније машине за ски репарацију. Организатори приредбе су Београдски сајам и асоцијација „Спорт за све“, који ће тим поводом сутра одржати конференцију за новинаре.

ИЗВОР: ТАНЈУГ

http://www.pravda.rs/2012/12/03/sajam-zimske-opreme-i-turizma-na-beogradskom-sajmu/
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum