BZNR forum
Autor Poruka

<  Događaji/Primeri loše prakse  ~  WWF TRAŽI VOLONTERE ZA AKCIJU U SRBIJI

Jovan Hadži-Perić
Poslao: Uto Jan 15, 2013 16:14 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 25 Sep 2012 Poruke: 477
Svetski fond za prirodu (WWF) pozvao je danas zainteresovane u Srbiji da se kao volonteri priključe akciji lokalne edukacije stanovništva o klimatskim promenama– Svetski fond za prirodu (WWF) pozvao je danas zainteresovane u Srbiji da se kao volonteri priključe akciji lokalne edukacije stanovništva o klimatskim promenama, a u okviru svetske kampanje “Arktik houm” (Arctic Home) sprečavanja razaranja arktičkih staništa belih medveda, koji su na ivici opstanka.

U Srbiji se kampanja Arktik houm prvi put sprovodi i posvećena je edukaciji stanovništva o klimatskim promenama i načinima kojima može da se utiče na zaštitu životne sredine što se odnosi i na sam arktički biodiverzitet i bele medvede pošto stanje na Severnom polu indirektno ostavlja posledice i na životnu sredinu u Srbiji.

WWWF pozvao je volontere da se prijave u Beogradu od 1. do 12. februara, u Novom Sadu od 15. do 17. februara i Nišu od 22. do 24. februara.

Kako je saopšteno iz te organizacije poželjno je da volonteri budu stariji od 18 godina, da imaju iskustvo u angažovanju na polju zaštite životne sredine i prirode, iskustvo u radu sa nevladinim organizacijama i iskustvo pri organizaciji različitih dogadjaja.

Prijave za učešće u kampanji mogu se poslati na e-mail: serbia@wwfdcp.org najkasnije do 22. januara.

Svetski fond za prirodu je jedna od najvećih svetskih, nezavisnih organizacija, koja se bavi zaštitom prirode i ima skoro pet miliona pristalica i aktivnu globalnu mrežu u više od 100 zemalja.

http://www.ekologija.rs/wwf-trazi-volontere-za-akciju-u-srbiji?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu