BZNR forum
Autor Poruka

<  Druga pitanja ZŽS  ~  EDUKACIJA U OBLASTI ZŽS

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Pon Jul 29, 2013 13:44 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1114
Poštovani,

Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. se profesionalno bavi poslovima u oblasti zaštite životne sredine i pruža usluge projektovanja, edukacije i konsaltinga u ovoj oblasti.

Jedna od naših prioritetnih aktivnosti je edukacija zaposlenih i menadžera u svim oblastima zaštite kroz organizovanje radionica, seminara i savetovanja u ovoj oblasti.

TEHPRO d.o.o. planira da od jeseni započne sa organizacijom seminara sa temama iz različitih oblasti zaštite životne sredine. Cilj ovih seminara je edukacija menadžmenta i zaposlenih koji rade na poslovima zaštite životne sredine o zakonskoj regulativi u oblasti zaštite životne sredine i upoznavanje sa načinom izvršavanja naloženih obaveza. Predavači na seminarima će biti eksperti iz TEHPRO d.o.o. i pozvani eksperti iz ove oblasti.

Kako bi ova edukacija bila što više prilagođena vašim potrebama i kako bi odredili koje su to teme i oblasti najaktuelnije i najzanimljivije, i u skladu sa tim izradili adekvatan plan edukacije u ovoj oblasti, molimo vas da popunite ovaj upitnik i da nam dostavite liste za vas prioritetnih tema. Ukoliko postoje neke teme iz ove oblasti koje bi za vas bile naročito zanimljive, a ne nalaze se na našoj listi, molimo vas da i njih navedete na kraju ovog upitnika.

Odgovore na ovaj upitnik možete poslati na adresu:

Lole Ribara 120, 11250 Beograd – Železnik; fax: 011/2580-785, 2580-911,
ili e-mail: aleksandra.zujic@tehpro.rs Kontakt: Aleksandra Žujić, tel. 062/808-1767.

Upitnik za edukaciju u oblasti ZŽS
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu