BZNR Forum Index
Author Message

<  Najave  ~  EDUKACIJA: UPRAVLJANJE HEMIKALIJAMA I BIOCIDNIM PROIZVODIMA

ana.sukalo
Posted: Fri Jan 17, 2014 10:46 Reply with quote
Joined: 19 Nov 2013 Posts: 22
U želji da doprinesemo daljem obrazovanju i usavršavanju kadrova u oblasti zaštite životne sredine, Centar za edukaciju TEHPRO d.o.o. organizuje obuke u oblasti upravljanja hemikalijama i biocidnim proizvodima.

Posle uspešno završene prve obuke za savetnike za hemikalije organizovane početkom decembra, TEHPRO d.o.o. nastavlja sa sprovođenjem edukacije u oblasti upravljanja hemikalijama i biocidnim proizvodima. Termin obuke je od 10. do 12. februara 2014. godine, a obuka se organizuje u prostorijama našeg preduzeća u ulici Lole Ribara 120.

Ova obuka namenjena svima onima koji su položili ispit za savetnika za hemikalije i stručnim licima koja rade na poslovima upravljanja hemikalijama, a koji imaju poteškoća u implementaciji propisa u ovoj oblasti i treba im dodatna edukacija.
Obuka se organizuje za manje grupe, kako bi svi učesnici kroz praktične primere i radionice uspeli da prođu kroz najproblematičnije delove ovih propisa i imali prilike da dobiju odgovor na sva pitanja i nedoumice vezano za poslove savetnika za hemikalije koje u svojim firmama obavljaju.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja stojimo Vam na raspolaganju.

Kontakt osoba:
Aleksandra Žujić
aleksandra.zujic@tehpro.rs
011/2580-911
062/8081-767
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum