BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  SAVETOVANJE BZR - UPRAVLJ. POSETIOCIMA, UGOVARAČ. I IZVOĐAČ.

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Čet Feb 12, 2015 20:04 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
POZIV ZA IX SAVETOVANJE U OBLASTI BZR

AKTUELNI PROBLEMI BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU

Tema:
Upravljanje posetiocima, ugovaračima i izvođačima


21. 04. 2015. godine, Hotel „PALAS“ , Beograd, Topličin Venac 23

Tradicionalno, povodom Dana bezbednosti i zdravlja na radu, Društvo za usluge u oblasti zaštite „TEHPRO“ d.o.o. organizuje IX savetovanje o aktuelnim problemima bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji.
Ove godine, izabrali smo uvek aktuelnu temu: „Upravljanje posetiocima, ugovaračima i izvođačima“. Tema obuhvata dva, na prvi pogled, suprotstavljena normativna zahteva- da svaki poslodavac odgovara za sve u svom radnom prostoru i da svaki poslodavac ima neprenosivu odgovornost za sve svoje zaposlene.
Savetovanje organizujemo uz stručnu podršku i učešće predstavnika Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike – Uprava za bezbednost i zdravlje na radu i Inspektorata za rad.
Cilj savetovanja: Napredno osposobljavanje stručnih lica za bezbednost i zdravlje na radu i dostizanje najviših standarda upravljanja posetiocima, ugovaračima i izvođačima radova.
Ciljne grupe: Savetovanje je namenjeno svima koji se neposredno bave problemima bezbednosti i zdravlja na radu, a naročito predstavnicima investitora, poslodavcima, stručnim licima za bezbednost i zdravlje na radu i koordinatorima za izradu projekta i izvođenje radova.
Instrukcije za prijavu radova: Radove iz predviđenog tematskog okvira možete prijaviti i dostaviti na neku od adresa „TEHPRO“ d.o.o. do 01. aprila 2015. godine kao Word dokument, sa obaveznim dostavljanjem sadržaja.
Sadržaj radova treba da obuhvata: ime i prezime autora, naslov, apstrakt, ključne reči, uvod, razradu sa dva nivoa podnaslova i zaključak. Korišćenu literaturu navoditi redosledno kako se pojavljuje u tekstu i to: prezime autora, prvo slovo imena, naslov rada, časopisa ili knjige, broj stranice, naziv izdavača i godinu izdanja. Tabele raditi u Wordu. Dijagrame raditi kao slike. Sve ilustracije u tekstu dostavljati kao originalne fajlove.
Kotizacija po učesniku: Kotizacija sa uračunatim PDV-om iznosi 10.800,00 dinara i uključuje prezentovane radove u elektronskoj formi, kafe-pauzu i zajednički ručak na kraju savetovanja.
Prijava za učešće: Prijave možete poslati u slobodnoj formi, na jednu od naših adresa. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.
Kontakt osoba: Vesna Papak, tel. 2580-785 i 062/808-1706, e-mail adresa: vesna.papak@tehpro.rs
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu