BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  PRETUČEN DOKTOR U "NARODNOM FRONTU"

Slobodanka.Radojevic
Posted: Wed Feb 17, 2016 14:45 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
izvor: Telegraf.rs, 17.02.2016.

Dr Snežana Rakić, direktorka te zdravstvene ustanove, potvrdila je da je doktor dobro, ali da ne može više ništa da komentariše, saznaje “Alo”.

- U 12.30 nam stižu predstavnici Ministartva zdravlja i najverovatnije je da ćemo izdati zajedničko saopštenje – kazala je ona.

Sve se odigralo kada je trudnica, kojoj je ostalo nedelju dana do porođaja, a koja je bila na klinici, zatražila da je otpuste kući.

- Lekari su je otpustili, a ona je, kada je stigla kući, rekla svom mužu da su je izbacili iz bolnice. On je istog trenutka pojurio u GAK “Narodni front”. Kada je stigao, vikao je na osoblje. Tada se pojavio i dr Paunović. Pobesneli muž ga je udario, a doktor mu je uzvratio – priča izvor.

Prema njegovim rečima, muž i doktor imaju lake povrede i prevezeni su na pregled u beogradski Urgentni centar, dok je trudnica odvedena u Kliniku za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”.

- Mužu će najverovatnije biti napisana krivična prijava za nasilničko ponašanje. Nije mu određeno policijsko zadržavanje do 48 sati jer dosad nije imao krivična dela koja mu se stavaljaju na teret – navodi isti izvor.

(Telegraf.rs)
View user's profile Send private message
Zoran Šukalo
Posted: Wed Feb 17, 2016 16:46 Reply with quote
Joined: 15 Dec 2008 Posts: 221 Location: Beograd
KOMENTAR

U izvodu iz matične knjige rođenih upisuje se u rubriku mesto rođenja opština pa ovde može da se desi opština Savski venac jer se i ova bolnica gde su odveli ovu porodilju nalazi na toj opštini.
View user's profile Send private message Visit poster's website

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum