BZNR Forum Index
Author Message

<  Izvođenje radova na gradilištu  ~  INCIDENT U KRALJEVU: PALA PUMPA ZA BETON

Slobodanka.Radojevic
Posted: Wed Jul 06, 2016 10:44 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
izvor: Novosti | 05. jul 2016.

KRALjEVO - U nesvakidašnjem „uličnom“ incidentu koji se u utorak ujutro, oko 8.30, dogodio u Ulici Đorđa Radića u Kraljevu, na ograđenom gradilištu nedaleko od vrtića „Ratarska kapija“, srećom niko nije povređen, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Incident se dogodio kada se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, prevrnuo kamion sa građevinskom mašinom – pumpom za beton sa metalnom „rukom“, dugačkom tridesetak metara, koju su radnici koristili na izgradnji obližnjeg objekta. Tom prilikom pupma se bukvalno strovalila na ulicu.

- Začuo se snažan tresak. Izašle smo napolje i videle da se prevrnula mašina, a srećom u tom momentu niko nije prolazio ulicom, ni pešice, ni automobilom – rekla nam je jedna od radnica u kuhinji vrtića.

Ni od radnika na gradilištu niko nije povređen, a kako nezvanično saznajemo, pumpa se prevrnula najverovatrnije zbog loše postavljenih „nožica“ na kamionu. Saobraćaj je privremeno bio zatvoren u oba smera, na mesto incidenta izašli su i uviđaj obavili pripadnici kraljevačke policije, a nadležna Inspekcija rada utvrdiće da li je bilo propusta na samom gradilištu.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum