Author |
Message |
< Struèni ispit ~ Struèni ispit za iz oblasti bezbednosti i zdravlja |
SrdjanT |
Posted: Mon Jul 29, 2019 14:20 |
|
|
|
Možeš da pozoveš Upravu i da pitaš. |
|
|
Back to top |
|
Goran1988 |
Posted: Mon Nov 11, 2019 15:02 |
|
|
|
Poštovani,
kupio sam Priručnik za polaganje stručnog ispita od firme TEHPRO. Uz nju sam dobio i USB fleš.
Ima jedna stvar koja me buni. Ne znam po kojim ispitnim pitanjima da učim.
marinadragan je na prošloj strani postavio dvestotinjak pitanja, a u TEHPRO priručniku na početku knjige postoji program polaganja i to su otprilike ova pitanja:
https://files.fm/u/bc88j2r2
Buni me to jer se deo pitanja ne poklapa. |
|
|
Back to top |
|
NikolaD |
Posted: Thu Nov 21, 2019 09:18 |
|
|
|
Poštovani Gorane,
Spisak od 17 strana ispitnih pitanja je validan za ispit. To znaèi da æete na ispitu gotovo izvesno dobiti cedulju na kojoj su pitanja definisana bas kao i na samom spisku od 17 strana.
Pitanja koja se nalaze na poèetku Tehpro - ovog priruènika su odlièna smernica kako i na koji naèin da pristupite spremanju ispita, po celinama. |
|
|
Back to top |
|
Goran1988 |
Posted: Sun Nov 24, 2019 22:03 |
|
|
|
NikolaD wrote: Poštovani Gorane,
Spisak od 17 strana ispitnih pitanja je validan za ispit. To znaèi da æete na ispitu gotovo izvesno dobiti cedulju na kojoj su pitanja definisana bas kao i na samom spisku od 17 strana.
Pitanja koja se nalaze na poèetku Tehpro - ovog priruènika su odlièna smernica kako i na koji naèin da pristupite spremanju ispita, po celinama.
Хвала пуно. |
|
|
Back to top |
|
borkes |
Posted: Sat Nov 30, 2019 14:25 |
|
|
|
Kolege,
planiram uskoro da pocnem sa spremanjem ispita pa bi zamolio ukoliko neko ima skriptu i pitanja, da izdvoiji malo vremena i da mi posalje, bio bih jako zahvalan
borisptrvc@yahoo.com
pozdrav |
|
|
Back to top |
|
NikolaD |
Posted: Mon Dec 02, 2019 09:31 |
|
|
|
Poštovani borkes,
Ukoliko ste odluèili da spremate ispit, najdobronamerniji savet i preporuka je da pocnete od Tehpro - ovog prirucnika. U njemu su date smernice kako bi bilo najbolje spremati ispit po celinama. Razume se, pravilnike bi trebalo isèitati u celosti. Skriptu bih vam preporièio tek na samom kraju pripreme, kao izvesni repetitorijum. Nadam se da sam pomogao... |
|
|
Back to top |
|
PZebra |
Posted: Fri Jan 10, 2020 12:34 |
|
|
|
Kolege, da li imate primere procena rizika za ispit?
Ako neko moze da mi pomogne, bila bih vam zahvalna.
saska.bznr@gmail.com |
|
|
Back to top |
|
|