BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  STRAVIČNA NESREĆA NA VRAČARU

NikolaD
Posted: Fri Mar 06, 2020 09:11 Reply with quote
Joined: 09 Sep 2019 Posts: 171
Izvor Večernje novosti

Radnik (35) pao sa velike visine na gradilištu, preminuo na mestu

Do nesreće je došlo u Dubljanskoj ulici

RADNIK starosti 35 godina pao je oko 15.00 sa gradilišta u Dubljanskoj ulici 60 na Vračaru i preminuo na mestu neseće. Zgrada sa koje je nesrećni muškarac pao na tlo skoro je završena i trebalo bi uskoro da bude useljena.

Reporteri "Novosti" su ispred višespratnice u Dubljanskoj ulici zatekli policijske patrole koje su vodile istragu o ovom slučaju, kao i radnike gradilišta na kom se desila tragedija.

- Zgrada se na ovoj lokaciji gradi već duže vreme i dosad nije bilo nikakvih problema. Sve je napredovalo kako treba, a investitor, koliko znam, ima sve potrebne dozvole. Svakog dana je ovde bilo mnogo radnika i mehanizacije. Nisam čula kad se tačno desila nesreća, već mi je komšinica kasnije ispričala - kaže, za naš list, jedna od žiteljki ovog dela prestonice.

Ekipe Hitne pomoći odmah po pozivu došle su na mesto nesreće, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt muške osobe.

- Poziv za intervenciju u Dubljanskoj ulici primili smo u 15.09. Prijavljeno je kako jedan radnik leži nepomično na zemlji, nakon što je pao sa višespratnice. Kada su lekari stigli, muškarac starosti oko 35 godina nije davao znake života - rekli su, za "novosti", u Hitnoj pomoći.

Ljudi koje smo zatekli u blizini objekta nisu želeli da komentarišu događaj. Više detalja o tragediji biće poznato posle policijskog uviđaja.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum