BZNR Forum Index
Author Message

<  Najave  ~  Savetovanje, 8.maj 2012. god.- TEHPRO Bgd

galamic
Posted: Sun May 06, 2012 13:19 Reply with quote
Joined: 17 Aug 2008 Posts: 1572 Location: Beograd
Poruka: Slobodanka Radojević, 10. aprila 2012, godine

Dragi Forumaši,

Kako među vama postoji veliko interesovanje da posetite savetovanja i seminare koje organizuje TEHPRO d.o.o. odlučili smo da vam izađemo u susret i omogućimo dodatnu pogodnost:

SVIM ČLANOVIMA OVOG FORUMA TEHPRO D.O.O. ODOBRAVA POPUST U IZNOSU 20% NA CENU KOTIZACIJE ZA SAVETOVANJA I SEMINARE KOJE ORGANIZUJE.

Ovaj popust će se primenjivati već od danas, a odnosi se na prvo naredno savetovanje: AKTUELNI PROBLEMI BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU U SRBIJI Beograd, 8. maj 2012. godine, od 08:30, Hotel CONTINENTAL (sala Mediteran-Adriatic), Tema: Problemi praktične primene propisa u oblasti bezbednost i zdravlja na radu i predlozi za njihovu izmenu i dopunu (detalji dati u temi: "SAVETOVANJE, 8. maj 2012. Hotel Continental, Beograd")

Kako stičete pravo na popust?
Dovoljno je da pošaljete mail na adresu vesna.papak@tehpro.rs
U mailu navedite ime i prezime, korisničko ime na foruma (obavezno, jer je to osnov za odobravanje popusta), firmu u kojoj radite i kontakt telefon. Naša ljubazna koleginica će Vas kontaktirati u vezi dalje procedure.

Još jednom napominjem da ova pogodnost važi samo za registrovane članove foruma, ne i goste na forumu. Ako želite da iskoristite pogodnost koju dajemo potrebno je da se registrujete kao član, ako to do sada niste učinili.
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum