BZNR forum
Autor Poruka

<  Ekologija  ~  DA LI JE SRBIJI POTREBNA GM HRANA?

Jovan Hadži-Perić
Poslao: Pon Dec 24, 2012 16:55 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 25 Sep 2012 Poruke: 477
Na tribini će govoriti prof. Dr Miladin M. Ševarlić, redovni profesor beogradskog Poljoprivrednog fakulteta i Željko Stanković, urednik e-magazina Ekologija i predsednik UG „Akcija“.

Tribina pod nazivom „Da li je Srbiji potrebna GM hrana“ biće održana u utorak 25.12.2012.godine u 17 časova u amfiteatru Visoke tehničke škole strukovnih studija u Požarevcu. Za organizaciju događaja su zadužene četiri požarevačke nevladine organizacije: Udruženje građana Akcija, Centar za edukaciju, demokratiju i održivi razvoj, Udruženje EKOBRAN – Ekološko društvo Braničeva i Osnaživački centar 24. Tribina je osmišljena sa ciljem da se doprinese opštoj informisanosti građana o GMO obzirom da je tema trenutno vrlo aktuelna u Srbiji.Na tribini će govoriti prof. Dr Miladin M. Ševarlić, redovni profesor beogradskog Poljoprivrednog fakulteta i Željko Stanković, urednik e-magazina Ekologija i predsednik UG „Akcija“.

Svako znanje je u interesu građana, pa je ovakva tribina neophodna upravo radi sticanja novih znanja o aktuelnim trendovima i zbivanjima koja mogu imati, ili već imaju, veliki uticaj na naše živote i naše zdravlje. Pored toga, ovaj događaj će biti sjajna prilika za razmenu mišljenja koja će doprineti stvaranju jasnije slike o tome šta su zapravo genetski modifikovani organizmi i da li su oni, zaista, potrebni Srbiji.

http://www.ekologija.rs/da-li-je-srbiji-potrebna-gm-hrana?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu