BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  SEMINAR - SPECIFIČNI PROBLEMI ŽENA NA RADU, 26.-28.02.2014

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Pon Jan 20, 2014 15:48 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
Tema: SPECIFIČNI PROBLEMI ŽENA NA RADU
Mesto: Hotel „ OMORIKA“, Tara
Vreme: 26. 02 – 28. 02. 2014. godine

Savremeno radno pravo, zasnovano na konvencijama Međunarodne organizacije rada, promoviše ravnopravnost žena na radu i postavlja pred poslodavce neke specifične zahteve u pogledu zapošljavanja i rada žena. Praktična primena ovih zahteva je veoma različita i ostavlja puno prostora za unapređenje položaja žena na radu.
Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. već preko 20 godina promoviše zaštitu ljudi na radnim mestima i u radnim procesima. Posedujemo sve licence u oblasti zaštite, tim stručnjaka različitih profila i dugogodišnje iskustvo u organizovanju seminara, savetovanja i radionica u oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, radnog prava, zaštite od požara i zaštite životne sredine.
Povodom 8. marta, Dana žena, organizujemo seminar na temu: Specifični problemi žena na radu. Ideja nam je da seminar postane tradicionalan u prelepom ambijentu planine Tare, sa osnovnim ciljem da se stalno unapređuje radno-pravni položaj i bezbednost i zdravlje na radu zaposlenih žena, ali i da pružimo priliku poslodavcima da na pravi način pokažu pažnju prema svojim zaposlenim ženama, koja je nešto drugačija od tradicionalnih načina obeležavanja ovog praznika.
Seminar je namenjen: zaposlenim ženama, sindikalnim aktivistima, članovima odbora za BZR, ali i rukovodiocima koji treba da brinu o specifičnim problemima žena na radu.
Način rada: Eksperti iz TEHPRO d.o.o, pozvani spoljni saradnici i eventualno prijavljeni učesnici prezentuju uvodna izlaganja po pitanjima radno pravnog statusa žena na radu, specifičnih zahteva međunarodne i nacionalne regulative, zaštite materinstva, stresa, menadžerskih bolesti, zlostavljanja na radu, aktuelnih izmena zakonodavstva i drugih problema. Predviđene su i raznovrsne rekreativne aktivnosti.
Kotizacija za učesnike: 10.800,00 (sa uračunatim PDV-om). Za grupe 3-5 učesnika odobravamo popust 10%, preko 5 učesnika popust 20%. Kotizacija ne uključuje smeštaj i ishranu.
Prijava za učešće:u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu. Kontakt: Vesna Papak, tel. 2580-785, 2580-911 i 062/808-1706, ili e-mail: vesna.papak@tehpro.rs. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.
Rezervacija smeštaja: Hotel „Omorika“ , kontakt telefon: 031/593-530; fax: 031/593-546, e-mail: planinatara@ptt.rs. (Cena: pansion u svim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama 2.650,00 dnevno po osobi, doplata za jednokrevetnu sobu 700,00 din, a za apartman 1.300,00 dnevno po osobi).
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu