BZNR Forum Index
Author Message

<  Važni datumi i dešavanja  ~  TEHPRO D.O.O. - 25 GODINA POSLOVANJA

Slobodanka.Radojevic
Posted: Wed Oct 26, 2016 21:48 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. ovih dana proslavlja veliki i značajan jubilej, 25 godina poslovanja. Na tržištu usluga u oblasti zaštite postali smo prepoznatljivo ime kada se traži stručnost, poslovnost i kvalitet.
Od male porodične firme osnovane 1991. godine upornošću, stalnim usavršavanjem i posvećenošću postali smo lider na tržištu. Tokom godina rada uslovi i zahtevi tržišta su se menjali, ali naš cilj je ostao isti: zadovoljni klijenti kojima pružamo kvalitetnu uslugu i zajednički stvaramo bezbedno i sigurno radno okruženje.
TEHPRO d.o.o. poseduje sve propisane licence i ovlašćenja, kvalifikovan, osposobljen i tehnički opremljen kadar, sposoban za pružanje kompleksnih usluga u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, tehničke zaštite. Konstantno pratimo savremena svetska iskustva i primenjujemo ih u praksi, uz redovnu edukaciju zaposlenih i nabavku najsavremenije opreme za merenja, ispitivanja, preglede i servisiranja. Stečeno iskustvo i poverenje naših klijenata govore da su se trud i sredstva uložena u stalno usavršavanje i opremanje naših stručnjaka višestruko isplatili.
Zahvaljujemo se svim klijentima koji su nam tokom ovih 25 godina ukazali svoje poverenje i uticali da budemo još bolji u svom poslu.

TEHPRO d.o.o.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum