BZNR forum
Autor Poruka

<  Važni datumi i dešavanja  ~  TEHPRO D.O.O. - 25 GODINA POSLOVANJA

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Sre Okt 26, 2016 21:48 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. ovih dana proslavlja veliki i značajan jubilej, 25 godina poslovanja. Na tržištu usluga u oblasti zaštite postali smo prepoznatljivo ime kada se traži stručnost, poslovnost i kvalitet.
Od male porodične firme osnovane 1991. godine upornošću, stalnim usavršavanjem i posvećenošću postali smo lider na tržištu. Tokom godina rada uslovi i zahtevi tržišta su se menjali, ali naš cilj je ostao isti: zadovoljni klijenti kojima pružamo kvalitetnu uslugu i zajednički stvaramo bezbedno i sigurno radno okruženje.
TEHPRO d.o.o. poseduje sve propisane licence i ovlašćenja, kvalifikovan, osposobljen i tehnički opremljen kadar, sposoban za pružanje kompleksnih usluga u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine, tehničke zaštite. Konstantno pratimo savremena svetska iskustva i primenjujemo ih u praksi, uz redovnu edukaciju zaposlenih i nabavku najsavremenije opreme za merenja, ispitivanja, preglede i servisiranja. Stečeno iskustvo i poverenje naših klijenata govore da su se trud i sredstva uložena u stalno usavršavanje i opremanje naših stručnjaka višestruko isplatili.
Zahvaljujemo se svim klijentima koji su nam tokom ovih 25 godina ukazali svoje poverenje i uticali da budemo još bolji u svom poslu.

TEHPRO d.o.o.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu