BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  RADIONICA - POSTUPANJE PRILIKOM INSPEKCIJSKOG NADZORA

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Pet Dec 23, 2016 16:29 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
RADIONICA IZ OBLASTI RADNOG PRAVA I BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU
Tema: Iskustva i praktična uputstva odgovornim licima za postupanje prilikom inspekcijskog nadzora i novine u upravnom postupku
Datum: 24. 01. 2017. godine, od 10 do 15 časova,
Mesto: Beograd (Železnik), TEHPRO d.o.o., Lole Ribara 120

Poštovani,
Od nedavno, inspektori svih nadležnih inspekcija u Srbiji (36) su u obavezi da postupaju po izmenjenom Zakonu o inspekcijskom nadzoru i Zakonu o opštem upravnom postupku. Ovi zakoni razrađuju postupak inspekcijskog nadzora, ali i prava i obaveze nadziranog subjekta.
Zapisnici i rešenja o inspekcijskom nadzoru su osnov za izricanje sankcija na licu mesta i pokretanje upravnih i sudskih sporova. Zbog toga je potrebno da nadležne osobe kod nadziranih subjekata koje prisustvuju nadzoru poznaju svoja prava i obaveze u toku nadzora kako bi kvalifikovano prezentovali ispunjenje zakonskih obaveza.
Centar za edukaciju TEHPRO d.o.o. godinama organizuje kurseve, savetovanja, seminare i radionice iz oblasti radnog prava, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i vanrednih situacija. To su oblasti iz kojih TEHPRO već preko 25 godina obavlja stručne poslove za veliki broj klijenata, domaćih i stranih kompanija i drugih pravnih lica u Srbiji. Posedujemo sve potrebne licence i odobrenja.
Naša stručna lica, ispred klijenata za koje obavljamo ove poslove, prisustvovala su mnogobrojnim inspekcijskim nadzorima u ovim oblastima. Svoja praktična iskustva želimo da podelimo sa Vama.
Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici na kojoj će se razmatrati praktični aspekti provođenja inspekcijskog nadzora.
Cilj: unaprediti kompetentnost polaznika za učestvovanje u inspekcijskom nadzoru i sastavljanju zapisnika.
Osnovni sadržaj:
- Novine u propisima o inspekcijskom nadzoru,
- Novine u Zakonu o opštem upravnom postupku,
- Prava i obaveze inspektora,
- Prava i obaveze poslodavaca i odgovornih lica koja prisustvuju nadzoru,
- Komentar standardnih ček listi po kojima inspektori rada vrše nadzor,
- Inspekcijski nadzor i zapisnici o izvršenom nadzoru kao osnov za vođenje upravnih postupaka, upravnih sporova, prekršajnih, parničnih i krivičnih postupaka,
- Praktična iskustva naših stručnih lica sa više stotina inspekcijskih nadzora u oblastima radnog prava, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine,
- Druga pokrenuta pitanja na radionici.
Ciljne grupe: sva lica koja mogu biti određena da prisustvuju inspekcijskom nadzoru u oblastima radnih odnosa, BZR, ZOP i ZŽS kao što su: menadžeri ljudskih resursa, pravnici, stručna lica za BZR, odgovorna lica za ZOP, menadžeri zaštite životne sredine itd.
Svaki polaznik dobija uverenje o učešću na seminaru.
Kotizacija za učesnike: 14.400,00 (sa uračunatim PDV-om). Kotizacija uključuje prezentovane materijale u elektronskoj formi, kafe pauze i koktel posluženje.
Prijava za učešće: u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu: TEHPRO d.o.o., Lole Ribara 120, 11250 Beograd – Železnik; fax: 011/ 2580-785 ili e-mail: vesna.papak@tehpro.rs. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.
Kontakt: Vesna Papak, tel. 011/2580-911, 011/6580-795, 011/6580-778 i 062/808-1706.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu