BZNR forum
Autor Poruka

<  Važni datumi i dešavanja  ~  Održan NIS-ov Forum izvođača

LjubomirJ
Poslao: Pon Apr 10, 2017 08:35 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 04 Avg 2009 Poruke: 47
Kompanija NIS organizovala je Forum izvođača 2017. posvećen unapređenju bezbednosti radnog okruženja, razmeni iskustva sa izvođačima, kao i njihovog upoznavanja sa dobrom praksom bezbednosti na radu i zaštite životne sredine u NIS-u. Na skupu u Poslovnom centru NIS-a u Novom Sadu učestvovalo je 95 kompanija iz Srbije, najvećih izvođača radova u NIS-u.

Poštovanje visokih standarda bezbednosti na radu za sve zaposlene i poslovne partnere, kao i održivo upravljanje životnom sredinom predstavljaju strateško opredeljenje NIS-a. Zbog toga kompanija primenjuje najviše standarde u oblasti HSE-a, težeći nultom riziku za zaposlene, izvođače i treća lica. Uz negovanje otvorenih i partnerskih odnosa, NIS posebnu pažnju posvećuje upravljanju izvođačima sa aspekta HSE-a, primenom propisanih procedura utemeljenih na dobroj svetskoj praksi.

U okviru foruma održana su dva okrugla stola na teme podizanja kompetencija i motivacije izvođača i podizvođača radova u NIS-u. Ovo je bila prilika da predstavnici NIS-a i izvođači radova iz raznih grana industrije – od mašinsko-montažnih radova do građevinske industrije i saobraćaja, kroz otvoreni dijalog razmene iskustva, predstave rezultate i nove ideje za poboljšanje bezbednosne kulture.

Pažnju učesnika skupa privukla je i izložba lične zaštitne opreme na kojoj je predstavljena savremena oprema dobavljača iz Srbije i Rusije namenjena bezbednom radu.

Izvor: Politika
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu