BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  RADIONICA U OBLASTI RADNOG PRAVA, 22.05.2017.

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Sre Maj 03, 2017 14:12 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
Poštovani,

Pozivamo Vas da se priključite radionici u oblasti radnog prava na temu:
Novine u Zakonu o opštem upravnom postupku i Zakonu o Inspekcijskom nadzoru sa aspekta prava i obaveza pravnih subjekata u oblasti radnih odnosa, BZR, ZOP i ZŠS

Datum: 22. 05. 2017. godine

Mesto: Beograd (Železnik), TEHPRO d.o.o., Lole Ribara 120

Od 01. 06. 2017. godine primenjuje se novi Zakon o opštem upravnom postupku ("Službeni glasnik RS" br. 18/16). Ovaj Zakon na potpuno nov način uređuje oblast opšteg upravnog postupka, kao osnova za sve posebne upravne postupke (Zakon o inspekcijskom nadzoru i dr.)

Centar za edukaciju TEHPRO d.o.o. godinama organizuje kurseve, savetovanja, seminare i radionice iz oblasti radnog prava, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara, zaštite životne sredine i vanrednih situacija. To su oblasti u kojima TEHPRO već preko 25 godina obavlja stručne poslove za veliki broj klijenata, domaćih i stranih kompanija i drugih pravnih lica u Srbiji. Posedujemo sve potrebne licence i odobrenja.

Naša stručna lica, ispred klijenata za koje obavljamo ove poslove, prisustvovala su mnogobrojnim inspekcijskim nadzorima u ovim oblastima. Svoja praktična iskustva želimo da podelimo sa Vama.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici na kojoj će se razmatrati praktični aspekti provođenja inspekcijskog nadzora.

Cilj: unaprediti kompetentnost polaznika za učestvovanje u inspekcijskom nadzoru i sastavljanju zapisnika, odnosno u vođenju upravnih, parničnih i krivičnih postupaka.
Osnovni sadržaj:
- Novine u propisima o inspekcijskom nadzoru,
- Novine u Zakonu o opštem upravnom postupku,
- Prava i obaveze inspektora,
- Prava i obaveze poslodavaca i odgovornih lica koja prisustvuju nadzoru,
- Komentar standardnih ček listi po kojima inspektori rada vrše nadzor,
- Inspekcijski nadzor i zapisnici o izvršenom nadzoru kao osnov za vođenje upravnih postupaka, upravnih sporova, prekršajnih, parničnih i krivičnih postupaka,
- Praktična iskustva naših stručnih lica sa više stotina inspekcijskih nadzora u oblastima radnog prava, bezbednosti i zdravlja na radu, zaštite od požara i zaštite životne sredine,
- Druga pokrenuta pitanja na radionici.

Ciljne grupe: sva lica koja mogu biti određena da prisustvuju inspekcijskom nadzoru u oblastima radnih odnosa, BZR, ZOP i ZŽS kao što su: menadžeri ljudskih resursa, pravnici, stručna lica za BZR, odgovorna lica za ZOP, menadžeri zaštite životne sredine, advokati, sudije itd.
Svaki polaznik dobija uverenje o učešću na seminaru.

Kotizacija za učesnike: 12.000,00 (sa uračunatim PDV-om). Kotizacija uključuje prezentovane materijale u elektronskoj formi, kafe pauze i koktel posluženje.

Prijava za učešće: u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu: TEHPRO d.o.o., Lole Ribara 120, 11250 Beograd – Železnik; fax: 011/ 2580-785 ili e-mail: vesna.papak@tehpro.rs. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.

Kontakt: Vesna Papak, tel. 011/2580-911, 011/6580-795, 011/6580-778 i 062/808-1706.
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu