BZNR forum
Autor Poruka

<  Najave  ~  SAVETOVANJE U OBLASTI VANREDNIH SITUACIJA 30.11.2017.

Slobodanka.Radojevic
Poslao: Pon Okt 16, 2017 11:38 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 07 Apr 2008 Poruke: 1125
Poštovani,

Nedavno je usvojena nova metodologija za izradu procene ugroženosti i planova zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama. U pripremi je i novi zakon i drugi propisi u ovoj oblasti. Nudimo vam jedinstvenu priliku da se blagovremeno i neposredno, od kreatora sistema, upoznate sa novim rešenjima i problemima u pripremama i reagovanju u vanrednim situacijama.

Uz stručnu podršku Sektora za vanredne situacije MUP Republike Srbije, Društvo za usluge u oblasti zaštite „TEHPRO“ d.o.o. organizuje

STRUČNO SAVETOVANJE O AKTUELNIM PROBLEMIMA UPRAVLJANJA VANREDNIM SITUACIJAMA
Tema: „Novine u propisima i iskustva u pripremama i reagovanju u vanrednim situacijama“
vreme: 30. 11. 2017. godine, od 10.00 do 15.00 časova
mesto: Beograd, Hotel „PALAS“, Topličin Venac 23
Cilj savetovanja: osposobljavanje članova štabova i drugih lica u nadležnim službama i unapređenje prakse prevencije i reagovanja u vanrednim situacijama.
Ciljne grupe: savetovanje je prvenstveno namenjeno članovima štabova za vanredne situacije na svim nivoima, nadležnim službama i licima u državnim organima, jedinicama lokakne samouprave, privrednim društvima i drugim organizacijama koji se bave procenama ugroženosti, izradom planova i pripremama za reagovanje u vanrednim situacijama, zaštitom od požara, zaštitom životne sredine i bezbednošću i zdravljem na radu. Takođe i predstavnicima nastavno-naučnih institucija, ovlašćenih i osposobljenih pravnih lica, osiguravajućih društava i svim drugim licima koji se posredno i neposredno bave vanrednim situacijama.
Organizacija: Društvo za usluge u oblasti zaštite „Tehpro“ d.o.o.
Stručna podrška: Sektor za vanredne situacije MUP Republike Srbije.
Kotizacija: Kotizacija po učesniku, sa uračunatim PDV-om, iznosi 14.400,00 RSD. Kotizacija uključuje CD sa prezentacijama izlagača, kafe pauzu i koktel na kraju savetovanja.
Prijava za učešće: U slobodnoj formi, prijave možete poslati na neku od adresa „TEHPRO“ d.o.o.. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.
Kontakt: „TEHPRO“ d.o.o. Beograd, 11250 Železnik, Lole Ribara 120,
faks: 011/2580-785, Osoba za kontakt: Vesna Papak, tel. 011/2580-785, 011/6580-795 i 062/808-1706 ili e-mail: vesna.papak@tehpro.rs
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
BZNR forum  ~  Najave
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu