BZNR Forum Index
Author Message

<  Druga pitanja BZR  ~  Programi za voðenje evidencija iz oblasti zaštite na radu

zzibnr
Posted: Sun Nov 06, 2016 00:01 Reply with quote
Da li neko ima prijedlog za neki "program (softver) " kojim bi se u elektronskom obliku vodile razne evidencije iz oblasti zaštite na radu.
Kako to Vi radite?
Hvala na prijedlogu i informacijama.

Jelena
View user's profile Send private message
ZJZ
Posted: Mon Nov 07, 2016 10:16 Reply with quote
Koleginice, kompletnu evidenciju (izuzev obrasca 6) vodim u ekselu, a štampam na kraju godine ili ako neko traži (inspekcija) može I tom prilikom.
Obrasce br.6 radim u vordu I za svako radon mesto pravim poseban fajl.
Pre nešto vise od godinu dana prisustvovao sam prezentaciji (ne seæam se kako se zvala firma) programa koji se bavi upravo voðenjem svih evidencija iz oblasti BIZNR, cenu programa nisam saznao.
Pozdrav
zzibnr
Posted: Mon Nov 07, 2016 10:53 Reply with quote
I mi vodimo evidencije uglavnom u Excelu illi nešto u Wordu,ali je problem u obimnoj dokumentaciji (prije svega podacima), koja se ruèno unosi i stalno "koriguje" itd. Samim tim oduzima dosta vremena u toku rada.
Zainteresovani smo da primjenimo neki od programa za voðenje evidencija i uopšte razne dokumentacije (koliko je moguæe više)iz oblasti ZNR u elektronskom obliku, èime bi sebi olakšali posao i imali bi u svakom momentu uvid u ono što nam treba.
Našla sam neke od programa,pa æu da vidim na koji naèin se to može primjeniti u mom sluèaju. Tražiti za poèetak neki vid prezentacije itd...pa nakon toga naèin primjene istog u praksi.
Hvala kolega na odgovoru.ako ko još ima neki prijedlog ili zna za neki program,koji se pokazao kao dobar, bilo bi dobro da preporuèi.

Hvala

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum