Author |
Message |
< BZR ~ Novi izveštaj o povredi na radu |
Zoran Božinoviæ |
Posted: Thu Feb 18, 2016 15:19 |
|
|
|
Ukoliko je nekome potreban upotrebljivi izveštaj o povredi na radu u elektronskom obliku u formatu A3 i A4, neka se slobodno obrati na mail.
Inaèe, prosto se oduševim inventivnošæu ljudi koji prave ove obrasce. Bez pardona su u redu br. 1 izostavili privredna društva, mislim naravno da æe svako upisati naziv svoje firme, ali ako su hteli da bliže objasne šta znaèi pun naziv poslodavca mogli su u zagradu da stave i privredna društva a ne samo preduzetnike.
Takoðe, taèka 39. Pobogu, pa ako ne umete pitajte, ima nastavnika i profesora koji æe Vam lepo objasniti kako da reèenica ima kompoziciju, kako da je oblikujete a da ne bude nejasna i rogobatna, kako je najbolje izabrati red reèi u reèenici, itd.
Ako je jedina namera novog obrasca bila da se olakša ruèno popunjavanje izveštaja mogu nekako i da razumem, ali ne mogu da razumem da je ovoliko amaterski uraðeno a naroèito el. verzija na sajtu ministarstva.
Doduše, ima i neèeg pozitivnog, najzad je definisano koja meðunarodna šifra se upisuje kao izvor i uzrok povrede.
U svakom sluèaju, javite se na mail i poslaæu Vam obrasce koje možete popunjavati direktno iz Word-a, na 4 lista A4 formata ili verziju A3 za dvostranu štampu. |
_________________ Bezbednost pre svega-bezbednost odmah! |
|
Back to top |
|
Beli |
Posted: Wed Mar 16, 2016 09:09 |
|
|
|
Gos'n Bozinovicu svaka Vam cast na trudu i kolegijalnosti...
Poslao sam Vam mail,hvala unapred! |
|
|
Back to top |
|
zoricicasd |
Posted: Fri Feb 12, 2021 09:38 |
|
|
|
Veliko hvala još jednom, g-dinu Božinoviæu na pomoæi. Dobila sam sve obrazce na mail.
Divni ste! |
|
|
Back to top |
|
|
All times are GMT + 2 Hours
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|