Author |
Message |
|
Cljovanovic |
Posted: Fri Oct 05, 2012 12:12 |
|
|
|
Molim Vas da li bi neko mogao da mi odgovori na pitanje u vezi uslova za izdavanje Licenci za obavljanje poslova u obalsti bezbednosti i zdravlja na radu.
Naime ja radim kao Strucno lice za bezbednost i zdravlje na radu sa polozenim strucnim ispitom.U junu 2013 imacu tri godine radnog staza na ovim poslovima.
Po struci sam Profesor civilne odbrane sa zavrsenim osnovnim akademskim studijama u trajanju cetiri godine. Ako završim specijalisticke strukovne studije
zaštite na radu i dobijem zvanje Specijalista zaštite na radu, da li onda ispunjavam uslova za dobijanje licence,tj da li Pravno lice ili preduzetnik
koji me zaposle mogu da dobiju licencu za obavljanje poslova bezbednosti i zdravlja na radu. |
|
|
Back to top |
|
Zoran Šukalo |
Posted: Sun Oct 14, 2012 08:36 |
|
|
|
Kolega
odgovor je kratak ispuniæeš uslov |
|
|
Back to top |
|
ZJZ |
Posted: Wed Apr 03, 2013 13:13 |
|
|
|
Potrebna mi je informacija, da li neko meri i/ili izraèunava nivo elektromagnetskih polja kojima su zaposleni izloženi, a prema Pravilniku o preventivnim merama za bezbedan i zdrav rad pri izlaganju elektromagnetskom polju ("Sl. glasnik RS", br. 117/2012).
Znam da se Pravilnik primenjuje od 01.01.2017. godine, ali zbog pritužbi zaposlenih, koji rade u prostoru neposredno ispod baznih stanica mobilne telefonije, želeo bih da utvrdimo stvarno stanje, da li je ili nije povišen nivo zraèenja u radnom prostoru.
Unapred hvala. |
|
|
Back to top |
|
|
All times are GMT + 2 Hours
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|