BZNR Forum Index
Author Message

<  Najave  ~  SEMINAR - SPECIFIČNI PROBLEMI ŽENA NA RADU, 26.-28.02.2014

Slobodanka.Radojevic
Posted: Mon Jan 20, 2014 15:48 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
Tema: SPECIFIČNI PROBLEMI ŽENA NA RADU
Mesto: Hotel „ OMORIKA“, Tara
Vreme: 26. 02 – 28. 02. 2014. godine

Savremeno radno pravo, zasnovano na konvencijama Međunarodne organizacije rada, promoviše ravnopravnost žena na radu i postavlja pred poslodavce neke specifične zahteve u pogledu zapošljavanja i rada žena. Praktična primena ovih zahteva je veoma različita i ostavlja puno prostora za unapređenje položaja žena na radu.
Društvo za usluge u oblasti zaštite TEHPRO d.o.o. već preko 20 godina promoviše zaštitu ljudi na radnim mestima i u radnim procesima. Posedujemo sve licence u oblasti zaštite, tim stručnjaka različitih profila i dugogodišnje iskustvo u organizovanju seminara, savetovanja i radionica u oblastima bezbednosti i zdravlja na radu, radnog prava, zaštite od požara i zaštite životne sredine.
Povodom 8. marta, Dana žena, organizujemo seminar na temu: Specifični problemi žena na radu. Ideja nam je da seminar postane tradicionalan u prelepom ambijentu planine Tare, sa osnovnim ciljem da se stalno unapređuje radno-pravni položaj i bezbednost i zdravlje na radu zaposlenih žena, ali i da pružimo priliku poslodavcima da na pravi način pokažu pažnju prema svojim zaposlenim ženama, koja je nešto drugačija od tradicionalnih načina obeležavanja ovog praznika.
Seminar je namenjen: zaposlenim ženama, sindikalnim aktivistima, članovima odbora za BZR, ali i rukovodiocima koji treba da brinu o specifičnim problemima žena na radu.
Način rada: Eksperti iz TEHPRO d.o.o, pozvani spoljni saradnici i eventualno prijavljeni učesnici prezentuju uvodna izlaganja po pitanjima radno pravnog statusa žena na radu, specifičnih zahteva međunarodne i nacionalne regulative, zaštite materinstva, stresa, menadžerskih bolesti, zlostavljanja na radu, aktuelnih izmena zakonodavstva i drugih problema. Predviđene su i raznovrsne rekreativne aktivnosti.
Kotizacija za učesnike: 10.800,00 (sa uračunatim PDV-om). Za grupe 3-5 učesnika odobravamo popust 10%, preko 5 učesnika popust 20%. Kotizacija ne uključuje smeštaj i ishranu.
Prijava za učešće:u slobodnoj formi, prijave možete poslati na adresu. Kontakt: Vesna Papak, tel. 2580-785, 2580-911 i 062/808-1706, ili e-mail: vesna.papak@tehpro.rs. Na osnovu prijave, dostavićemo Vam predračun za uplatu kotizacije.
Rezervacija smeštaja: Hotel „Omorika“ , kontakt telefon: 031/593-530; fax: 031/593-546, e-mail: planinatara@ptt.rs. (Cena: pansion u svim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama 2.650,00 dnevno po osobi, doplata za jednokrevetnu sobu 700,00 din, a za apartman 1.300,00 dnevno po osobi).
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum