BZNR Forum Index
Author Message

<  Povrede na radu  ~  NEUSTRAŠIVOM VOŽNJOM SANITETA SPAŠENA 4 ŽIVOTA

NikolaD
Posted: Tue Nov 26, 2019 10:01 Reply with quote
Joined: 09 Sep 2019 Posts: 187
Izvor Večernje novosti

Tri radnika i vlasnik privatne firme iz Počekovine, koji su u ponedeljak PALI U NESVEST USLED ISPARENJA IZ JAME SA GRADILIŠTA u rekordnom vremenu su transportovani do Urgentnog centra Opšte bolnice u Kruševcu zahvaljujući neustrašivoj vožnji trsteničke Hitne pomoći.

Do bizarnog incidenta u krugu firme došlo je KADA SU RADNICI, ANGAŽOVANI NA POSLOVIMA FARBANJA U ISKOPIMA, IZGUBILI SVEST. ČIM JE TO UVIDEO, VLASNIK FIRME JE POJURIO DA IM POMOGNE ALI SE I ON ONESVESTIO KADA SE PRIMAKAO JAMI. SREĆNA OKOLNOST BILA JE ŠTO JE GAZDA PRE NEGO ŠTO ĆE I SAM IZGUBITI SVEST, POZVAO HITNU POMOĆ.

Onda je počela trka sa vremenom, Četvorka je zbrinuta i sanitetima prebačena do urgentnog centra, a prema poslednjim informacijama svi se dobro osećaju nakon opservacije na Internom odeljenju kruševačke bolnice i očekuje se njihovo otpuštanje.

Važno je napomenuti da su šef voznog parka Tomica Vukčević i radnik po ugovoru Miloš Simić obavili transport povređenih. Vozači trsteničke hitne službe su prevezli oko 30 km za manje od 20 minuta, pri tom ne ugrozivši redovan saobraćaj.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum